Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Konferencija o golf turizmu pod nazivom ,,Novosti u realizaciji golf projekata u Hrvatskoj“, održat će se u hotelu Parentium u Poreču, 3. lipnja 2019. Konferencija se održava pod pokroviteljstvom Ministartva turizma i ostalih nadležnih ministarstava Vlade RH, Središnjeg državnog ureda za Sport, Hrvatske gospodarske komore, Hrvatskog olimpijskog odbora, Udruge gradova, Grada Poreča i Općine Funtana.

Partneri su Istarska turistička zajednica, Turistička zajednica Poreča, Plava Laguna, Turistička zajednica Funtane, Fakultet ekonomije i turizma Mijo Mirković Pula, Hrvatski golf savez, Istarski golf savez, Golf klub Parentium, Institut za turizam i UHPA. Organizator Konferencije o golf turizmu je D.S. Golf, partner u organizaciji Julius Rose, a predsjednik organizacijskog odbora je Dražen Slamar. Cilj je informiranje i edukacija svih zainteresiranih o jednom od najkonkurentnijih i najprofitabilnijih oblika turizma u svijetu. 

U prvom dijelu Konferencije kroz tri će se stručna predavanja ukazati na očekivane učinke realizacije golf kompleksa na turizam regije, gospodarski rast i ostale doprinose lokalnoj zajednici. U prvoj panel raspravi će nadležne osobe ministarstava i lokalne zajednice predstaviti značajne aktivnosti ministarstava i Vlade s ciljem brže i lakše realizacije golf projekata.

U drugom dijelu Konferencije predstaviti će se poslovanje golf igrališta u Savudriji, u Gradu/Italija te destinaciji Belek/Antalya u Turskoj. U panel raspravi će golf i turistički stručnjaci ukazati na najvažnije i najhitnije postupke kako bi dostigli željenje ciljeve.

Program:

Popis obavijesti