NOVOSTI FET:

Jedna od stalnih aktivnosti Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika je i suradnja s fakultetima te visokim školama, a svake godine nagrađuje doktorate, poslijediplomske specijalističke radove i diplomske radove iz područja računovodstva, revizije i financija.

Studenti i djelatnici Fakulteta ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” su prethodnih godina više puta osvajali ovu nagradu, što ukazuje na kontinuirano visoku razinu kvalitete u edukaciji i obrazovanju, kao i razvijanju i poticanju interesa studenata na bavljenje financijama te računovodstvom i revizijom.
Ove godine ponovno su dodijeljene nagrade za obranjene radove te je ovogodišnju nagradu za najbolji diplomski rad iz područja (lokalnih javnih) financija pod naslovom »Usporedba zemalja članica Europske unije prema odabranim pokazateljima fiskalne decentralizacije« dobio kolega Toni Žgomba, koji je rad izradio pod mentorstvom prof. dr. sc. Sandre Krtalić.

Dobitniku upućujemo iskrene čestitke na ostvarenoj nagradi, a buduće generacije studenata potičemo i pozivamo na odabir i pisanje tema diplomskih radova iz područja financija kako bi konkurirali za dodjelu ove strukovne nagrade.
 

Popis obavijesti