NOVOSTI FET:

Dragi maturanti, budući brucoši, bliži se novi upisni rok. Pred vama se nalazi zahtjevna priprema za državnu maturu, a uz to i važna odluka - što i gdje studirati. Odabir fakulteta utječe na vaš nadolazeći studentski i profesionalni život, zato je stručna potpora ključna pri tom životnom koraku. S velikom željom i puno dobre volje za pružanjem pomoći i informacija pri odabiru fakulteta i obrazovnog programa, u tijeku su posjete predstavnika FET-a brojnim srednjim školama diljem Hrvatske. Tijekom predstavljanja nastojimo ti približiti bogatu ponudu studija Fakulteta ekonomije i turizma, te prednosti odabira određenog studijskog usmjerenja.

Predstavljanje radimo timski. Kao nastavno osoblje, neki od nas ujedno su i alumniji – diplomirani studenti FET-a, zato volimo ispričati i svoju priču zašto smo odabrali upravo FET, te kako su nam znanje i vještine stečene tijekom studiranja pomogle u daljnjim poslovnim izazovima, zaposlenju i karijeri. Također, s nama dolazi i student tekuće akademske godine koji maturantima predstavi iskustva studiranja na FET-u, kao i studentske pogodnosti i život u Puli. Svako naše predstavljanje uključuje i interaktivan kviz kojemu maturanti pristupaju putem mobitela, te na taj način spajamo ugodno i korisno - ponovimo bitne informacije vezane uz budući studentski život, a istovremeno se i zabavimo. 
Ako ste propustili priliku da iz prve ruke saznate više o ponudi studija FET-a, na našim se stranicama nalaze detalji o upisima i dostupnim programima, te kontakti koji će vam pružiti informacije i podršku pri odabiru željenog studijskog smjera.
Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na e-mail:

 

 

 

Popis obavijesti