Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Svečanim potpisivanjem Sporazuma o suradnji oformio se visokostručan strateški tandem koji će promptno i agilno primjenjivati kritičko rasuđivanje i praktično djelovanje u svakom segmentu poslovanja, osvještavajući integriran i profesionalan pristup suvremenim sportskim i tržišnim zahtjevima.

Direktor Nogometnog kluba Istra 1961 Mikel Lauzurica Evolet i dekan Fakulteta ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" prof. dr. sc. Robert Zenzerović ugovorili su buduće sustavno unaprjeđenje složene korespondencije teorije i prakse, koja će se realizirati kroz gostujuća predavanja, seminare, radionice, okrugle stolove i brojne edukativne programe, uz redovitu razmjenu poslovno relevantnih informacija, te mogućnosti stručne prakse i angažmana studenata FET-a.

Uspostavljenim sporazumom iniciran je metodološki pristup stručnoj i istraživačkoj suradnji, te konstruktivno lateralno odgovaranje na sve zahtjevnije tržišne izazove. Sinergijom studija ekonomije i sporta otvara se obećavajuci manevarski prostor u promjenjivom i konkurentnom poslovnom okruženju te promovira kultura bavljenja sportom među studentima.

Pogledajte galeriju fotografija s potpisivanja sporazuma o suradnji FET - NK Istra 1961.

Popis obavijesti