Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Potreba zajedničkog nastupanja i udruživanja svih dionika u turizmu uslijed suvremenih trendova i kretanja na globalnom turističkom tržištu kao refleksije suvremenog turističkog poslovanja potaknula je još jedno signifikantno partnerstvo dviju institucija na najvišoj razini, ovjereno u prostorijama Turističke zajednice Općine Fažana.

Potpisivanjem Sporazuma o suradnji, direktorica TZO Fažana Melita Peroković i dekan Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ prof. dr. sc. Robert Zenzerović uspostavili su i institucionalizirali buduće zajedničko djelovanje sa ciljem razvijanja i osnaživanja suradnje u područjima znanstveno-nastavnih, istraživačkih i stručnih aktivnosti. 

U uvjetima dinamičnih globalnih ekonomskih procesa i progresije društva u cjelini, uz akumulaciju znanja i rapidan napredak tehnologije, ovim je partnerstvom pokrenuta obostrana korist potpisnika i proaktivan pristup promjenama u strukturi zahtjeva turističke potražnje, te uključivanje studenata FET-a u poslovne odnose. 

Izvor:

Popis obavijesti