NOVOSTI FET:

Dana 20.12.2018. za studente diplomskog studija FET-a, smjera Marketinško Upravljanje te kolegija Marketing usluga i Neprofitni marketing, održana je terenska nastava u sklopu koje su posjećene neke od zagrebačkih atrakcija. U ovo predblagdansko vrijeme i pregršt povezanih aktivnosti i događaja, posebno se ističe zagrebački Advent kojeg su posjetili studenti kako bi dodatno promotrili promociju proizvoda i usluga, kao i iskustveni marketing te time obogatiti stečena teorijska znanja. 

Terenska nastava započela je posjetom muzeju Prekinutih Veza u kojem su svoje mjesto pronašli brojni izlošci popraćeni jedinstvenom životnom pričom - od prekinutih veza između parova do razdvajanja od dragih predmeta i poslastica. Izlošci uz svoju pripadajuću priču različito su utjecali na svakog pojedinca te ostavili zabavan ili emotivni utisak, čime su studenti mogli potvrditi koliko je bitno osmisliti dobru priču u svrhu promocije kako bi proizvod ostavio dublji utisak kod korisnika.  

Nakon muzeja uslijedio je posjet tunelu Grič koji je u ovo blagdansko doba oživio zahvaljajući mnoštvu dekoracija i brojnim posjetima. Uslijedio je posjet Adventu - čarobnom, blagdanskom događaju kojeg se može dubinski analizirati s marketinške strane u vidu promocije i distribucije. Sam događaj sponzoriran je od brojnih vodećih domaćih i svjetskih marki - od onih iz prehrambene industrije do telekoma. Tu se mogao iskusiti blagdanski duh, ali i ono bitnije, promotriti razni vidovi sponzorstva, kreativnih ideja interakcije s korisnicima, te promocije i distribucije raznih proizvoda i usluga. 

Pogledajte galeriju fotografija s posjeta Zagrebu.

Popis obavijesti