Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Prva od tri edukativne radionice namijenjene lokalnim i regionalnim dionicima kulturnog turizma u sklopu projekta ATLAS - Adriatic Cultural Tourism Laboratories održala se u petak, 23. studenog na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.

Interaktivnu radionicu naslovljenu „Dizajn doživljaja za kreiranje kvalitetne turističke ponude destinacije“ vodila je osnivačica poduzeća Eventor dr. sc. Klara Trošt Lesić. Uz praktične i povezane vježbe, sudionicima je pojasnila ekonomiju doživljaja u turizmu i zašto su oni bitni u dizajniranju doživljaja turista u destinaciji, te približila komunikacijsku metodu storytelling za menadžment destinacije i gamification u službi turizma kao metodu kreiranja jedinstvenih doživljaja.

Edukativne radionice organizirane su u suradnji Istarske razvojne agencije – IDA d.o.o. i FET-a. Sljedeća edukacija pod naslovom „Digitalni marketing u turizmu“ održat će se u ponedjeljak, 3. prosinca 2018. godine u prostorijama IDA-e s početkom u 10 sati. Zainteresirani se mogu javiti mailom na nikolina.klecina@unipu.hr ili nazvati 052/377-004, a detaljnije informacije i prijavnice nalaze se u obavijesti:

Pogledajte galeriju fotografija s radionice.

Popis obavijesti