NOVOSTI FET:

FET je jedan od malobrojnih fakulteta koji stalno prati trendove i uvodi inovacije gradeći tako odnos sa studentima i pružajući im znanje i priliku za dokazivanje kako bi što spremniji i sposobniji „uskočili“ na tržište rada ili pokrenuli vlastiti posao. U jačanju suradnje između Fakulteta i gospodarstvenika, a na dobrobit svih dionika, studentima smjera marketinško upravljanje u okviru kolegija Marketing, omogućena je suradnja kojom studenti pomažu gospodarstvenicima u rješavanju njihovih poslovnih problema i to vlastitim idejama i znanjem.

 

Izazov koji je stavljen pred naše mlade marketingaše je razviti marketing plan za projekt u području maslinarstva. Naime, kako bi studenti imali prilike iskazati vlastito umijeće i znanje u rješavanju realnih marketinških problema u ovom slučaju poljoprivrednog poduzeća, na Fakultetu ekonomije i turizma je među timovima organiziran natječaj u izradi marketing plana za poduzeće Signal projekt i maslinara g. Dina Zgrablića

U četvrtak, 18. listopada 2018. g. Zgrablić izašao nam je u susret i održao gostujuće predavanje kako bi i sam upoznao naše mlade marketingaše, a njegove kreativce koji su odlučili prihvatiti izazov. 

G. Zgrablić održao je predavanje upoznajući naše mlade nade marketinga sa informacijama o nasadu sa 1008 maslina, autohtonih istarskih sadnica, priznatog ekološki certificiranog uzgoja, ali i planovima za širenja poslovanja. Kako se uskoro očekuje, kako je rekao ovaj gospodarstvenik i maslinar „onaj najsočniji plod iskrenog velikog rada i uloga“, odnosno puna rodnost njegovih maslinika, razviti pravi marketing plan nasušna je potreba, a tko će ga bolje razviti od studenata smjera Marketinško upravljanje?

Vrijedi spomenuti da je za najbolji tim osigurana vrijedna nagrada, no mladim i kreativnim studentima, marketingašima, mnogo je veći izazov usavršavanje vlastitog znanja rješavanjem stvarnih marketinških problema na zadovoljstvo svih uključenih strana: studenata, gospodarstvenika i nastavnika.

Šest timova po šest članova sučeliti će vlastito znanje i u toj ulitmativnoj borbi sigurno iznjedriti plan za marketinški uspjeh ovog poduzeća!

Popis obavijesti