NOVOSTI FET:
Gledajte finalnu utakmicu Hrvatska -...

Da, dobro ste pročitali! FET za sve svoje studente i profesore u nedjelju 15.7.2018. u 17 sati u novoj zgradi FET-a (dvorana Pula ili Istra) organizira zajedničko gledanje finalne utakmice Svjetskog nogometnog prvenstva Hrvatska - Francuska! 

Dragi studenti, dragi kolege,

jedno od prepoznatljivih obilježja našeg grada i regije rimsko je borilište u kojem smo unazad dva mjeseca predstavili akademske gladijatore. U proteklih nekoliko tjedana fokus javnosti usmjeren je na slična borilišta napravljena po uzoru na Rimljane u kojima je lopta glavno oružje. Lopta koju jedna mala skupina ljudi naseljena uz jadransko priobalje i prekrasnu panonsku nizinu vrlo vješto koristi i uspijeva njome pridobiti pažnju velikana globalne scene. Predstavnici te male skupine okupljeni u šačici nepokolebljivih pojedinaca došli su do samog vrha i sada čekaju da ponosno postave svoju zastavu. Nevažno je hoće li ta zastava biti postavljena na samom vrhu ili tik uz njega.

U ovim trenucima ponosa i opravdane zanesenosti postignućem ta skupina pojedinaca svima nama daje vrlo jasnu poruku predanosti radu i inicijative kao temeljnih vrijednosti koje stoje iza uspjeha. Upravo su to vrijednosti koje FET promovira i živi i kojih se kontinuirano trebamo podsjećati u svakom trenutku kako bi uspjeli kao naši nogometaši. U ovim trenucima trebamo pronaći motivaciju za kontinuirano djelovanje i rad na osobnom i društvenom napretku.

Vaš dekan,
Robert Zenzerović

p.s. Konzumacija alkohola nije dozvoljena.

Popis obavijesti