Opcije pristupačnosti Pristupačnost
Ivana Valić dobitnica nagrade za...

Jedna od stalnih aktivnosti Hrvatske zajednice računovođa i financijskih djelatnika je i suradnja s fakultetima te visokim školama. Zajednica u okviru suradnje svake godine nagrađuje doktorate, poslijediplomske specijalističke radove i diplomske radove iz područja računovodstva, revizije i financija. Studenti i djelatnici Fakulteta ekonomije i turizma “Dr. Mijo Mirković” su prethodnih godina više puta osvajali ovu nagradu, što ukazuje na kontinuirano visoku razinu kvalitete u edukaciji i obrazovanju, kao i razvijanju i poticanju interesa studenata na bavljenje financijama, računovodstvom i revizijom.

Ove godine ponovno su dodijeljene nagrade za obranjene radove te je ovogodišnju nagradu za najbolji diplomski rad iz područja financija pod naslovom »Utjecaj poreza na dodanu vrijednost na dohodak građana u odabranim zemljama članicama Europske unije« dobila kolegica Ivana Valić, koja je rad izradila pod mentorstvom prof. dr. sc. Sandre Krtalić.

Dobitnici upućujemo iskrene čestitke na ostvarenoj nagradi, a buduće generacije studenata potičemo i pozivamo na odabir i pisanje tema diplomskih radova iz područja financija, računovodstva i revizije kako bi konkurirali za dodjelu ove strukovne nagrade.

Popis obavijesti