Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Dana 9. travnja 2018. godine studenti prve godine diplomskog studija Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ smjera Ekonomija i smjera Turizam i razvoj posjetili su t.d. Maistra d.d. Rovinj te sudjelovali na radionici uključivanja dionika lokalne zajednice u procese participativnog upravljanja organizirane u općini Vrsar.

Studijski posjet započeo je upoznavanjem ključnih obilježja Adris grupe čija poslovna strategija "biti prvi, biti bolji, biti drugačiji" predstavlja  temelj iz kojeg proizlaze misija i vizija: daljnji razvoj poslovanja i nastavak širenja na domaćem i regionalnom tržištu kako bi postali vodeća regionalna tvrtka. Slijedio je prikaz ključnih obilježja Maistre d.d. kao jedne od četiri strateške poslovne jedinice Adris grupe. Radi se o vodećoj turističkoj kompaniji s diversificiranom ponudom na području Rovinja i Vrsara, a uskoro i u Zagrebu i Dubrovniku. Predstavljen je konkurentski položaj Maistre u Hrvatskoj i okruženju te ključna obilježja investicijske politike. Predstavljen je i sustav upravljanja ljudskim resursima utemeljen na brizi o razvoju ljudskog kapitala i stimulativnom sustavu nagrađivanja.  Pored ostalog, studentima su dani korisni savjeti vezani uz razvoj buduće karijere. 

Studijska posjeta je organizirana u sklopu aktivnosti znanstvenoistraživačkog projekta „Arheološki krajolik u održivom razvoju kulturnog turizma Općine Vrsar-Orsera – ArchaeoCulTour“.

Popis obavijesti