NOVOSTI FET:

Poslovnik tjednik Lider i CIRU (Governance Research and Development Centre) organiziraju konferenciju pod nazivom GREENFILED INVESTICIJE dana 16. i 17. ožujka o.g. Konferencija se održava u Medulinu (Hotel Park Plaza Belvedere). Cilj konferencije je prikaz uloge greenfield ulaganja u razvoju hrvatskog gospodarstva te prijedlog rješenja kako prevladati zapreke i potaknuti novi investicijski ciklus. Misija konferencije je izgradnja mostova između svih relevantnih činitelja, unaprjeđenje institucijskog okvira i poticanje dijaloga kako bi se prevladali problemi i izgradile odgovarajuće strateške smjernice. S obzirom na agendu Vlade u administrativnom rasterećenju poduzetništva, konferencija će ponuditi odgovor na ključno pitanje svih dionika – kako se prepreke mogu prevladati i kako se snažnije može ulagati u hrvatsko gospodarstvo.

Konferencija će okupiti brojne stručnjake, ministre, župane, gradonačelnike, načelnike, predstavnike respektabilnih hrvatskih i inozemnih institucija, bankare, menadžere i poduzetnike, kao i druge predstavnike velikih investitora koji su uspješno realizirali ili planiraju realizaciju svojih investicijskih projekata u Hrvatskoj.

Više o događanju na sljedećoj poveznici: http://lider.events/greenfield-investicije/

Organizatori su ponudili besplatno sudjelovanje za dvadeset studenata FET-a. Pozivaju se studenti diplomskog studija da se odazovu ovoj iznimnoj prilici te da se prijave najkasnije do ponedjeljka, 05. ožujka u 14 sati Natali Vidmar Ivezić, mag. oec. putem sljedeće adrese e-pošte: nvidmar@unipu.hr.

Popis obavijesti